Sözleşmeli telefonu nereye satabilirim?

Ülkemizdeki operatör firmaları olan Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone tarifeye ek olarak sözleşmeli telefon satışı yapıyorlar ve bazen ihtiyaç sebebiyle, bazen de telefon bozdurma tercihiyle sözleşmeli telefonu nereye satabilirim diye araştırma yapan kullanıcılar olabiliyor. Operatörlerden alınan telefonları satmak suç mu veya taksiti bitmemiş telefonu satabilir miyim sorularının cevabını birçok kişi merak ediyor. Hatta mağazamıza gelen bazı müşterilerden taksiti bitmeyen telefonun borcu ödenmezse IMEI’si kapanır mı şeklinde sorular alıyoruz. Öncelikle belirtmek isteriz ki şu an da kanunlaşmış olsa da tam anlamıyla yürürlüğe girmeyen bir uygulama var. Normal şartlarda bir operatörden alınan telefonun borcu ödenmezse veya Evkur’dan senetle alınan telefonun senetleri ödenmezse satıcı firma BTK‘ya IMEI numarası üzerinden telefonun kara listeye alınması ve kullanımının kapatılması başvurusu yapabiliyor ancak şu anda bu yürürlükte değil. Dolayısıyla operatör veya satıcı firma ile sözleşmenizi imzaladıktan sonra borçlu da olsa artık o telefonun sahibi sizsiniz ve borcunuzu ödemekle mükellefsiniz. Borcu ödememe durumunda telefonun görüşmeye kapatılması şu anda mümkün değil ancak hukuki kanallar aracılığı ile parası sizden bir şekilde tahsil edilecektir. Özellikle telefonların günden güne fiyat artışı yaşadığı şu zaman diliminde taksitli alınan telefonların değer kazanması ve değerinde satılması önemli bir konu. Bizler Teknoway olarak İstanbul’da en yüksek fiyata telefon alan yer olarak gösteriliyoruz. Mağazamızda anında nakit ödeme ile sözleşmeli telefon satışı yapabilir, borcu bitmemiş, senetle alınmış veya tarifeye ek kampanyalı telefonu satabilirsiniz.

Sözleşmeli telefonu nereye satabilirim, hangi dükkan alır, telefoncu ne kadar verir, satmak suç mu

Faturaya ek sözleşmeli telefonu nakite çevirme

Operatörden alınan telefonlara ikinci el yasağı var mı? Turkcell’den alınan telefon satılır mı? Taksiti bitmeden telefon satılır mı, bozdurma telefon alınır mı gibi birçok soru alıyoruz. Mağazamız Teknoway’de kimliğiniz ile birlikte telefonunuzun faturasını ibraz ettiğiniz sürece tüm ikinci el veya sıfır telefonların alımını yapabilmekteyiz. Bozdurma telefonlar kapanır mı gibi bir durum yoktur, en azından şimdilik yoktur çünkü kredi ile otomobil almış gibi düşünün. Banka sizden bu parayı bir şekilde tahsil edecektir veya ödenmemesi durumunda borç sürekli üzerinizde olacaktır. Otomobilin kullanıma kapatılması veya trafikten men edilmesi gibi bir durum olmayacaktır. Ancak haciz kararı ile otomobil sizden alınabilmektedir. Bu uygulama cep telefonları için geçerli olamayacağından yani cep telefonunda cihaza haciz gelmesi gibi bir sorunla karşılaşma şansı olmayacağından bozdurma telefon alma riskleri var mıdır sorusunun cevabı hayır yoktur olmalıdır. Bozdurma telefon mağazadan alınmıştır ve borç olsa bile faturaya ek olacağından hat sahibinin borcudur. Borcun ödenmemesi durumunda operatör hat sahibine karşı yasal işlem başlatacaktır.

Günümüzde cep telefonları da bir yatırım amacı gibi kullanılabiliyor. Fiyatlar dövize endeksli olduğundan dolayı artık neredeyse her telefoncuda telefonunuzu aldığınız paranın çok daha üzerinde bir tutara satabilirsiniz. Asıl önemli olan nokta telefonu değerinde satmaktır. Genelde piyasada telefoncular telefona yüksek para vermez algısı vardır ancak bu doğru değildir. Teknoway gibi günlük ikinci el telefon alım satım hacmi yüksek olan dükkanlarda alım-satım arası kar miktarı en düşük seviyede tutulur ve böylece hem telefon satmak istiyorum, hem de telefon almak istiyorum diyen müşteriler dükkandan memnun ayrılır. Mağazamızda faturaya ek alınan iPhone, Samsung, OPPO, Huawei, HONOR, Realme, General Mobile ve Xiaomi modelleri nakit ödeme ile satın alınmaktadır. Eğer şehir dışında ikamet ediyorsanız telefonu değerinde satmak için ikinci el ilan sitelerini kullanmak zorunda değilsiniz. Anında Nakit Sat sloganıyla hayata geçirdiğimiz telefonsat.teknoway.com.tr sitemize girerek marka ve model seçimi yaptıktan sonra Anında Nakit Satış Formu üzerinden telefonunuzun geçmişiyle ilgili bilgileri bize yolladığınızda telefon kaç para eder, telefoncu kaç para verir anında size söyleyebiliriz. Müşteri hizmetleri yetkilimizle görüştüğünüzde sözleşmeli telefonu nereye satabilirim konusunda ek bir araştırma yapmanıza gerek kalmayacağını kolay bir şekilde görebilirsiniz.

Cep telefonu borcu bitmeden satmak

Örnek olarak söyleyelim; piyasa değeri 12.000 TL olan bir telefonu tarifeye ek bir kampanyaya denk getirip aylık 1100 TL taksitlerle 12 ayda alacaksınız. Bu bir iPhone olsun yani operatörden alınan iPhone’u borcu bitmeden satmak istiyorsunuz ve iki taksidini ödediniz. Telefon size 13.200 TL’ye mal olacak ve siz de iki taksidini ödediniz. Telefonu da kullandınız ancak cep telefonu değeri hesaplama için araştırma yaptığınızda 14.000 TL ve üzeri rakamları çok rahat görebilirsiniz. Hatta 6 ay kullanıp 17.000-18.000 TL arası değerler de görebilirsiniz. Eğer böyle bir durumda telefonunuzu satmak isterseniz borcu kapatabilir ve üzerine de para artırmış olursunuz. Telefon bozdurma nedir, ne anlama gelir sorusunun cevabı en net bu şekilde verilmektedir. Cep telefonunu borcu bitmeden satmak konusunda yasal düzenlemeler yapılmakta ve borç süresi boyunca hat sahibi tarafından kullanılmasının planlaması yapılmaktadır. Fakat şu anda böyle bir şey yürürlükte olmadığından telefonunuzu bize nakit satabilir, borcunu kapatabilir ve para artırabilirsiniz. Dolayısıyla telefon da artık altın ve döviz gibi bir yatırım aracı oldu desek hata etmemiş oluruz. Teknoway Kadıköy’ün en büyük ikinci el cep telefonu mağazasıdır. Mağazamızda ikinci el cep telefonu alımı-satımı ve teknik servisi hizmetleri vermekteyiz. Mağazamıza arızalı veya ekranı kırık bir cep telefonu getirseniz bile satmak istediğinizde işçilik ödemeden sadece malzeme parasını düşerek size en yüksek fiyat teklifi ile alım garantisi verebiliriz. Teknoway’in teknik servisi kendi içinde yer almaktadır ve ister sağlam, ister arızalı olsun cep telefonunu borcu bitmeden satmak isteyen herkes için en yüksek fiyatla cep telefonu alan yer olmayı hedeflemektedir.

İnternetten ikinci el cep telefonu satmak birçok kullanıcı açısından risklidir ve genelde telefon dükkanlarına telefon satmak daha güvenilir gelir. Bu bir tercih meselesidir ve özellikle pahalı ikinci el cep telefonu satışı düşündürücü olabilmektedir. İnternet ilan siteleri cep telefonu komisyon oranları da hesaba katıldığında internetten komisyon ödemeden ücretsiz kargo ile güvenli cep telefonu satışı nasıl yapılır sorusunun cevabı Anında Nakit Sat sloganıyla hayata geçirdiğimiz telefonsat.teknoway.com.tr sitemiz olmaktadır. Cep telefonu güncel fiyat değer hesaplama aracı ikinci el ürünler konusunda oldukça güvenilir sonuçlar vermektedir çünkü bu sistem sizi robot bir bilgisayar mesajıyla değil, gerçek bir satın alma temsilcisi ile görüştürerek piyasa değerinde ikinci el cep telefonu alma fiyatları vermektedir. Müşteri temsilcisi ile görüşerek anlaşma sağladığınızda cep telefonunuzu moto-kurye (İstanbul içi) veya ücretsiz kargo (tüm Türkiye) ile mağazamıza gönderebilir, yapılacak kontrollerden sonra ödemeyi nakit olarak alabilirsiniz. Teknoway’de dilerseniz avantajlı takas tekliflerini de değerlendirebilirsiniz. Cep telefonunu borcu bitmeden satmak veya sözleşmeli telefonu nereye satabilirim konusunda yardım almak istiyorsanız dilediğiniz zaman bize WhatsApp cep telefonu fiyat hesaplama aracı üzerinden ulaşabilir ve telefonum kaç para ediyor diyerek güncel bedelini öğrenebilirsiniz. Teknoway Turkcell, Vodafone, Türk Telekom tarifeye ek taahhütlü cihazlar alan yer olmanın dışında yurt dışı veya senetli alınan, banka kredili cep telefonu satılabilecek telefon dükkanları arasında da güvenilirliği ve profesyonel hizmet anlayışı ile öne çıkan bir dükkan olma ayrıcalığı göstermektedir. Mağazamızda müşterilerimize özel sunduğumuz, kredi kartlı, sözleşmeli, taksitli ve vadeli eski iPhone’u getir, yeni iPhone al kampanyamızdan da faydalanabilirsiniz. Durumu ne olursa olsun eski iPhone’unuzu değerinde alıyoruz ve yerine sıfır, ikinci el veya yenilenmiş iPhone veriyoruz.

 

Son yazılar

ikinci el telefon sat

İkinci El Telefon Sat

İkinci El Telefon Sat Günümüzde teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte, akıllı telefonlar hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Ancak her yeni modelle birlikte, bir önceki modeli

GÖRÜNTÜLE >>
İkinci El Telefon Değeri Hesaplama

İkinci el telefon değeri hesaplama

İkinci el telefon değeri hesaplama Cep telefonlarının hayatın her alanına girmesiyle kullanımının artması, telefon üreticilerinin sayısını artırarak piyasadaki marka ve modellerin fazlalaşmasını sağlıyor. Tabii bir

GÖRÜNTÜLE >>
İkinci El Telefon Değeri Hesaplama

Cep telefonum ne kadar eder

Cep telefonum ne kadar eder Cep telefonu piyasasındaki büyük rekabet teknolojinin biraz daha hızlı gelişmesine sebep olurken, kullanıcılar da hayatı kolaylaştıran bu yeni teknolojilerden bir

GÖRÜNTÜLE >>

Yeni eklenenler

Popüler telefon alma işlemleri

iPhone 13 satmak istiyorum

Kadıköy iPhone alan yerler

iPhone 12 sat

Menü